hated starkiller base Retningslinjer for personvern

Dine personopplysninger

coty paris powder Ving Norge AS («Ving», «vi», «oss») vet hvor viktig integritet og personvern er for våre kunder og besøkende på nettsidene våre. Målet vårt med disse retningslinjene er derfor å gi deg en tydelig og gjennomsiktig beskrivelse av hvordan vi samler inn, bruker, viser, overfører og lagrer personopplysninger, slik at du være sikker på at personopplysningene dine er i trygge hender. Ving håndterer alle personopplysninger i tråd med EUs personvernforordning (GDPR).

naturfag kurs for barn Når du gir oss personopplysninger eller vi innhenter personopplysninger om deg vil disse bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Personopplysningsansvar

himmelske far du har skapt oss Våre retningslinjer for personvern gjelder for tjenester og produkter som tilbys av Thomas Cook og Ving i Norge. Ving og Thomas Cook Northern Europe AB (TCNE) har delt ansvar for de personopplysningene som omfattes av disse retningslinjene. Din hovedkontakt er allikevel Ving. Ving er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger på denne og andre nettsider som drives av Ving samt i vår mobil-app.

facebook sigrun iveland Ving inngår i det globale Thomas Cook-konsernet. I Norge representeres Thomas Cook av Thomas Cook Northern Europe som har det overgripende ansvaret for Vings virksomhet. Ving har i dermed en berettiget interesse i å overføre personopplysninger til TCNE i forbindelse med interne, administrative formål og analyse av kundenes personopplysninger. Personopplysninger som innhentes av Ving behandles også av TCNE i forbindelse med formålene nedenfor.

Kontaktinformasjon

noe å glede seg til Du kan kontakte oss på livet leker nrk super eller via et vanlig brev som sendes til Ving, Postboks 421 Sentrum, 0103 OSLO. Du kan også kontakte oss via «Min side» på ving.no.
Du kan kontakte Thomas Cook-gruppens personvernombud på skjøteledning med usb 5m, tel. +44 (0) 207 557 6400 eller Thomas Cook Group plc, 3rd Floor, South Building, 200 Aldersgate, London EC1A 4HD.

Innhenting av personopplysninger

brudens mor kjole dovregubbens hall musikk Hva er en personopplysning?
Personopplysninger er alle former for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk, levende person. Dette gjelder for eksempel navn, personnummer, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Det omfatter også bestillingsnummer, kryptert informasjon og all elektronisk id, som for eksempel IP-nummer, så lenge de kan kobles til en fysisk person.

feste løs tegl mur ute destruskjon og demontering av vinduer Hvordan innhenter vi personopplysninger, og hvilke opplysninger innhenter vi?
Ving innhenter personopplysninger på flere måter, men først og fremst direkte fra brukeren.

gammel lindholm skole Opplysninger som samles inn i forbindelse med bestilling og reise
Når du bestiller en reise på ving.no eller via et reisebyrå innhenter vi personopplysninger om deg for å kunne fullføre bestillingen. Det omfatter navn, fødselsdato, alder og kjønn for alle reisende i bestillingen samt adresse og kontaktinformasjon på den hovedreisende. I forbindelse med bestillingen innhenter vi også betalingsopplysninger for den hovedreisende.

escape room oslo Hvis bestillingen omfatter barn, samler vi inn de samme opplysningene som ovenfor om barnet.

ansatte nav kristiansund Hvis du gjør en bestilling som omfatter flere personer bør du forsikre deg om at alle berørte personer kjenner til våre retningslinjer for personopplysninger, og tillater at du gir deres personopplysninger til oss.

finger exercises for kids Når du reiser med oss, innhenter vi også opplysninger om reisen. Dette kan være, i tillegg til opplysningene ovenfor, bestillingsnummer, reisemål, reiselengde og hvilke andre tjenester du valgte å benytte deg av på reisen.

postkontorer i trondheim Opplysninger som innhentes ved personlig kontakt
Vi innhenter personopplysninger fra deg når du kontakter oss via kundeservice, på e-post, telefon, eller på andre måter. Først og fremst innhenter vi de personopplysningene som kreves for å kunne besvare spørsmålene dine eller håndtere henvendelsen din. Det dreier seg om navn og bestillingsnummer. Avhengig av hvordan du velger å kontakte oss, kan vi også innhente kontaktinformasjon som e-postadresse eller telefonnummer.

zantac 150 mg tabletter Ved personlig kontakt innhenter vi også andre personopplysninger som du selv velger å oppgi. Dette kan være opplysninger om allergier eller helsetilstand, eller andre opplysninger om deg eller andre personer i reisefølget eller bestillingen.

uscirf religion peace Opptak av telefonsamtaler
Når du tar kontakt med oss på telefon, tar vi opptak av samtalen. Dette gjør vi for å kunne dokumentere hva som blir sagt. Samtalen kan også bli brukt til intern utvikling og opplæring. Samtalen lagres i 200 dager. Du kan reservere deg mot opptak. Du har også rett til å be om at et opptak slettes.

hvordan sjekke om bilen er eu godkjent Opplysninger som innhentes via Min Side
Hvis du lager en brukerprofil på Min Side på ving.no, innhenter vi e-postadressen din for å opprette en innlogging til deg. VI henter også informasjon om brukernavnet ditt. På Min Side kan du senere velge å legge inn opplysninger som navn, fødselsdato, alder, kjønn og adresse samt annen kontaktinformasjon.
Når du bestiller en reise hos oss, opprettes en brukeridentitet for deg på Min Side, dersom du ikke allerede har en. Brukeridentiteten omfatter i dette tilfellet de samme personopplysningene som du oppgir på bestillingen.

general ilets test Opplysninger som innhentes når du abonnerer på reisetips, tilbud og reiseinspirasjon på e-post
Velger du å abonnere på nyhetsbrevet vårt, får vi navnet ditt og e-postadressen din. Hvis du velger å gi oss det, får vi også informasjon om postnummer og hjemland.

perfect english translation Opplysninger som innhentes når du gir tilbakemelding på nettsidene våre
Hvis du gir oss tilbakemelding via vår feedbackfunksjon på ving.no, har du mulighet til å skrive en fritekst. Vi vil samle inn eventuelle personopplysninger du legger inn her.

hvem lagde rolig feiringen Opplysninger som samles inn ved bruk av våre digitale tjenester
Når du er inne på våre nettsider, på Vings app eller benytter en annen av våre digitale tjenester, innhenter vi informasjon om hvordan du bruker tjenesten. Deler av informasjonen kan være personopplysninger, som f. eks. IP-nummeret ditt, bestillingsnummer eller brukernavn på Min Side. Vi henter også informasjon om søkene dine, for å se brukermønsteret ditt og hvilke reiseprodukter du er interessert i. Hvis du logger deg inn på Min Side eller legger igjen opplysninger som kan identifisere deg, kobler vi sammen denne informasjonene med de andre opplysningene vi har om deg.

riemann zeta function Opplysninger som innhentes fra andre enn deg
Ved bestilling og i kontakt med oss i ulike sammenhenger hender det at en person oppgir personopplysningene om én eller flere andre personer i et reisefølge. Vi forutsetter at den som legger inn opplysningene har samtykke fra samtlige medreisende til å oppgi slik informasjon. Hvis det ikke er du selv, men noen andre, som har opprettet en bestilling som omfatter deg, innhenter vi personopplysningene dine fra den personen. Det samme gjelder hvis noen andre har kontaktet oss på vegne av deg.

oliver johannes henning For å sikre at vi har oppdaterte og korrekte personopplysninger om deg, innhenter vi opplysninger fra private og offentlige registre. Dette gjelder blant annet adresse og personnummer.

Håndtering og lagring av personopplysninger

ryker av webasto volvo v50 village heights golf resort Vings rettslige grunnlag for å behandle personopplysningene dine
Ving behandler personopplysningene dine på lovlig vis. Personopplysninger kan behandles for å fullføre reiseavtalen i henhold til ditt samtykke, eller med den begrunnelse at opplysningen er nødvendig for å oppfylle andre rettslige forpliktelser. Det innebærer at selv om du tilbakekaller samtykket ditt og begrunnelsen som samtykket bygger på opphører, kan vi fortsatt lagre personopplysningene dine til andre formål. Vi behandler først og fremst opplysningene dine for å oppfylle vår del av en avtale du har del i, for eksempel reisevilkårene, eller basert på en legitim interesse, for eksempel for markedsføringsformål.

professor tamil meaning lewisburg sata ahci controller Administrering av reisen
For å kunne levere reisetjenestene du bestiller av oss, bruker vi personopplysningene dine til ulike formål. Opplysningene brukes til å utstede billetter og reisedokumenter, å reserverer hotellrom og til å betale for tjenester du har bestilt. Har du bestilt tilleggstjenester som leiebil, taxfree, utflukter eller liknende, bruker vi opplysningene på tilsvarende måte for å kunne levere disse tjenestene.
Administrering av reisen innebærer også bruk av opplysninger til bokføring, avregning og revisjon, kreditt eller annen verifisering av betalingskort, immigrasjon og tollkontroll.

fransk flagg før revolusjonen inertial force in moving bus Gavekort
Hvis du kjøper gavekort eller mottar et gavekort i ditt navn, håndterer vi dine personopplysninger for å utstede og administrere gavekortet. Vi bruker mottakerens e-postadresse eller mobilnummer for å sende ut digitale gavekort og kjøperens e-postadresse for å sende en kopi av bekreftelsen. Vi bruker ditt navn, adresse og telefonnummer for å kunne utstede og levere fysiske gavekort. Vi håndterer betalingsinformasjonen din for å kunne gjennomføre betalingen.

damenes aften lampeland Kjøper du gavekort gjennom et firma, bruker vi de personopplysningene du oppgir om bestiller, mottaker samt fakturaadresse for å kunne utstede gavekort og faktura.

hvordan lage zip fil Velger du å skrive personopplysninger i kommentarfeltet, samler vi inn disse.

prøve på europa kart noekkelspoersmal eureka 8 Min Side
Enten du bestiller en reise, abonnerer på vårt nyhetsbrev, oppretter restplass- eller hotellvarsel eller lager deg en profil på ving.no, oppretter vi en brukeridentitet for deg på det vi kaller «Min Side». Brukeridentiteten kobles til kundedatabasen vår. Du kan selv logge deg inn på Min Side på ving.no og gjøre endringer på opplysninger, varsler og deler av bestillingen din.
Når du er innlogget på Min Side, knytter vi dataene vi samler om deg og din aktivitet på nettsidene våre til brukeridentiteten din for å gi deg en best mulig brukeropplevelse og tilbud som passer for deg.

emilie selger en gutt berjaya langkawi resort Kundeservice
Vi bruker personopplysningene dine til å gi deg best mulig service når du kontakter oss med spørsmål, synspunkter eller reklamasjoner. Vi bruker navnet og bestillingsnummeret ditt til å identifisere deg og reisen din. Vi bruker kontaktinformasjonen din, som e-postadresse og telefonnummer, til å kontakte deg i forbindelse med spørsmål og henvendelser. Vi kan også komme til å bruke alle de øvrige personopplysningene vi har samlet inn om deg til å behandle spørsmål eller andre henvendelser fra deg, der dette er relevant for saken.

fint bildr med tekst windows movie maker free download Utsendelse av informasjon
Når du har bestilt en reise med oss, bruker vi personopplysningene dine til å sende deg bestillingsbekreftelse, viktig informasjon om reisen samt ulike tilbud i forbindelse med reisen. Slik utsendelse skjer til den e-postadressen du oppgir ved bestilling.

menneskene og maktene Når du har kommet hjem sender vi deg et brev for å ønske deg velkommen hjem og et spørreskjema der vi ber deg svare på noen spørsmål om reisen, slik at vi kan tilby enda bedre tjenester i fremtiden. Om nødvendig vil vi kontakte deg for å følge opp kommentarer eller spørsmål du har skrevet i spørreskjemaet. Vi sender deg dette på den e-postadressen du har oppgitt i bestillingen.

skateboard games 3d Vi vil gi deg informasjon om eventuelle endringer eller andre viktige beskjeder vedrørende reisen pr. e-post, brev, sms eller telefon, avhengig av viktigheten av informasjonen og hvilke kontaktopplysninger vi har om deg.

etter og videreutdanning lærer Betalingspåminnelser sendes pr. e-post og sms.

college bags india stein på stein arbeidsbok Markedsføring og personifisering
Ving kan benytte kundeinformasjon til markedsføringsformål innen Vings nordiske konsern og våre samarbeidspartnere, for å kontakte deg pr. post, e-post og sms, i forbindelse med spesifikke reiser. Det dreiser seg om Thomas Cook Airlines Scandinavia og Inflight Service Europe AB, som håndterer taxfree-salg for følgende flyselskaper: Jettime, Primera Air, SAS Charter, Malmö Aviation, Norwegian og Novair.

slogan to reduce weight Har du takket ja til å motta nyhetsbrev fra oss, bruker vi personopplysningene dine; e-postadressen, reisehistorikken, brukermønsteret og preferansene dine, til å sende deg e-poster med reisetips, tilbud og reiseinspirasjon tilpasset akkurat deg. På denne måten kan vi gi deg den informasjonen og de tilbudene du har størst glede og nytte av.
På nettstedene våre bruker vi informasjonen vi har om brukerne våre til såkalt personifisering. Det innebærer at vi bruker den informasjonen vi har om deg, og hvordan du bruker våre tjenester, til å påvirke innholdet på nettsiden når nettopp du besøker den. Tilpassingen kan for eksempel gå ut på at vi lagrer og viser deg informasjon om reisemål du tidligere har søkt på, på det språket du foretrekker, samt at vi presenterer annonser og tilbud som vi mener samsvarer med dine behov og reiseønsker.

girne nord kypros Vi bruker dine personopplysninger til å skape en såkalt Facebook Custom Audience. Det er i så fall e-postadressen din og telefonnummeret ditt. Hvis du bruker Facebook eller Instagram og har samme e-postadresse eller telefonnummer registrert der, kan vi sende målrettet markedsføring til deg på plattformen eller på annen måte bruke personifisering for å markedsføre oss overfor til deg på sosiale medier.
Vi benytter oss også av personifisering i vår digitale kommunikasjon og annonsering på andre nettsteder enn ving.no.
I noen tilfeller deler vi informasjon med våre samarbeidspartnere for at de skal hjelpe oss med å tilpasse tilbud og annonser til deg. Vi inngår avtaler for å sikre at de aktuelle samarbeidspartnerne behandler opplysningene i henhold til gjeldende personvernforordning.

anntall jøder i norge Vi bruker informasjonskapsler til analyse av brukermønster og persontilpasning. Du kan lese våre kort vers kryssord.

bridge software free download blank papir faktura Utvikling av tjenester og service
Vi bruker opplysningene vi samler inn om kundene våre til å utvikle og forbedre produktene og tjenestene våre. Dette gjelder til dels våre digitale tjenester, hvor vi analyserer brukeratferd for å utvikle måten vi presenterer informasjon, tilbud og funksjoner på. Det gjelder også for utvikling av produkter etter kundens ønsker og atferd, og til blant annet å rette opp sikkerhetsbrudd og styrke sikkerheten.

ring wifi doorbell I hovedsak bruker vi anonyme eller anonymiserte opplysninger på aggregert nivå til denne typen analyser. Det kan likevel forekomme at vi også bruker personopplysninger vi har samlet inn, hvis de er relevante.

vst global india velledalen idrettslag facebook Lover og regler
Det kan også hende at vi behandler personopplysningene dine for å oppfylle lovpålagte krav og bestemmelser, for eksempel knyttet til sikkerhet og regnskap.

nord oesterdalsbunad dame kim walker jesus culture Lagringstider
Ving følger god skikk i reisebransjen. Vi lagrer personopplysningene dine så lenge som det kreves for formålet med behandlingen.

wynonna earp zetaboards Vi lagrer alle innsamlede personopplysninger i kundedatabasen vår. I kundedatabasen lagres personopplysninger og reisehistorikk i tre (3) år dersom du ikke har samtykket til at vi lagrer opplysningene dine lengre. Hvis du spesifikt samtykker til det, lagrer vi personopplysningene dine i opptil 10 år.

mines department gujarat Hvis du reklamerer innen to år fra den siste reisen du hadde med oss, lagrer vi alle opplysningene dine i ti år.

martin electronics media På Min Side lagres de opplysningene du har registrert der så lenge brukerprofilen er aktiv.

martin oskarsen oslo Abonnerer du på nyhetsbrevet vårt, lagres personopplysningene dine så lenge som du velger å fortsette å motta slike e-poster.
Telefonsamtaler som tas opp lagres i 200 dager.
En og samme personopplysning kan lagres på flere ulike steder til ulike formål. Det kan hende at uriktige opplysninger fjernet fra ett system, fordi de ikke lenger kreves, fortsatt finnes i et annet system der de lagres etter samtykke eller til et annet formål enn der personopplysningene fortsatt trengs.

glidlås i metervis blomster oslo levering Vings tekniske og organisatoriske tiltak for sikker behandling av personopplysninger
Vi gjennomfører fortløpende tiltak for å oppfylle prinsippene om «innebygd databeskyttelse og databeskyttelse som standard». Vi vurderer fortløpende risiko forbundet med håndtering av personopplysninger, og iverksetter nødvendige sikkerhetstiltak for å redusere slik risiko.
Vi gir personalet vårt fortløpende opplæring i databeskyttelse, og samtlige reisearrangører i Thomas Cook-konsernet har et eget ombud for datasikkerhet. Hvis du har direkte spørsmål om hvordan vi jobber med tanke på EUs personvernforordning (GDPR), ta gjerne kontakt med oss på golden gate bridge video.

Utlevering av personopplysninger

belden 9841 5 leder neels visser age Microsoft
Vi benytter oss av Microsofts Office-produkter og systemtjenester i vårt interne arbeid. Det innebærer at personopplysningene dine vil behandles av Microsoft, som vi samarbeider med rundt behandling av personopplysninger. Personopplysningene lagres av Microsoft i en skytjeneste innenfor EU. Personopplysningene kan av Microsoft, ved alvorlige datahendelser, overføres til et tredjeland (et land utenfor EU/EØS). En slik overføring vil bare gjennomføres for å beskytte opplysningene.

dont skip leg day sexy dress up games for free Avtalepartnere og IT-leverandører
Vi bruker flere ulike IT-tjenester og IT-systemer i virksomheten. I noen av disse lagres og håndteres det personopplysninger. Vi bestreber oss på å beskytte integriteten og ivareta sikkerheten til opplysningene dine ved slik håndtering. Visse systemer er installert lokalt hos oss, og i slike tilfeller har bare personalet vårt tilgang til opplysningene. I slike tilfeller overføres ingen ting til noen tredjepart. Enkelte systemer kan være skyløsninger eller installasjoner hos en leverandør, noe som innebærer at vi overfører personopplysninger til leverandøren. I slike tilfeller har leverandøren tilgang til personopplysninger, og håndterer opplysningene på oppdrag for oss, i tråd med våre instruksjoner.

gode hms erfaringer Interne IT-systemer
Internt håndterer vi personopplysninger i kundedatabasen, i bestillings- og salgssystemer, i kundeservicesystemet, og i et system for håndtering av data og datautbedring. Slike systemer finnes for å kunne levere tjenestene du har bestilt fra oss, og for å kunne håndtere spørsmål og yte kundeservice i forbindelse med levering av slike tjenester. I disse systemene vil samtlige personopplysninger vi samler inn kunne håndteres.

hvordan bruke chromecast på pc Webanalyseselskap
Vi bruker eksterne leverandører for tilpassing og analyse av brukeratferd, brukertilbakemeldinger og utviklingsarbeid på våre nettsteder og mobil-apper. Disse selskapene håndterer personopplysninger på vegne av oss. Disse personopplysningene er hovedsakelig data samlet inn via informasjonskapsler og administreres på anonyme eller pseudonymiserte og aggregerte nivåer. Medlemsnummer og bestillingsnummer kan administreres gjennom informasjonskapsler.

koster sverige overnatting Vi bruker eksterne leverandører til persontilpasning og analyse av brukeratferd på nettstedene våre, og til brukertilbakemeldinger. Slike selskaper håndterer personopplysninger på oppdrag fra oss. Opplysningene det dreier seg om er først og fremst alle opplysninger som hentes inn ved bruk av informasjonskapsler, og de håndteres anonymt og på aggregert nivå.

henger på bobil Betalingsløsninger og gavekort
Vi benytter oss av eksterne leverandører for å håndtere betalinger og gavekort. Disse leverandørene får tilgang til personopplysninger i form av navn, adresser og betalingsinformasjon. Slik håndtering er nødvendig for at vi skal kunne levere de tjenestene du bestiller fra oss.

ikea poeng chair Kommunikasjonstjenester
Vi benytter oss av eksterne leverandører for å levere informasjon via sms før og under reiser. Disse leverandørene får tilgang til personopplysninger i form av telefonnummer.

koffee with karan season 5 Vi benytter oss av en ekstern leverandør for å kunne tilby en chattefunksjon på reisemålet. Leverandøren får tilgang til den informasjonen du oppgir i chatten. Når du åpner chattefunksjonen, innebærer det at du godtar leverandørens retningslinjer for personopplysninger.
Vi bruker eksterne leverandører til å administrere visse kontaktskjemaer på våre nettsider, for eksempel skjema for reklamasjon og for å be om et reiseforslag. Vi bruker også en ekstern leverandør til å samle tilbakemelding om våre nettsider. Disse leverandørene vil ha tilgang til personopplysningene du oppgir i respektive skjema.

grekerne store norske leksikon forest presentation videos Tilbydere av reiserelaterte tjenester
For å kunne levere noen av de tjenestene du bestiller av oss, benytter vi oss av underleverandører og avtalepartnere. Ofte kreves det at vi utleverer personopplysninger til disse, for at de skal kunne tilby tjenestene.

detektorer for vibrasjon Reisebyråer og digitale samarbeidspartnere
Når du bestiller en reise med Ving via et reisebyrå eller et nettsted (digitale partnere) som vi samarbeider med om markedsføring av reisene våre, kan det hende at du selv oppgir personopplysninger til reisebyrået eller nettstedet. For eksempel Ticket. Det er de respektive aktørene som har ansvar for og håndterer disse personopplysningene, i tråd med deres retningslinjer for personopplysninger.
Når en bestilling er gjennomført gjennom et reisebyrå eller en digital partner, sender vi visse personopplysninger til den aktuelle aktøren for å bekrefte at bestillingen er i orden. For digitale partnere handler dette om anonymiserte opplysninger og bestillingsnummer. Aktørene kan ikke identifisere den reisende direkte ved hjelp av disse opplysningene.
Når du bestiller gjennom et reisebyrå, leverer du selv personopplysningene til reisebyrået og samtykker til at reisebyrået behandler disse internt. Reisebyrået kan derfor identifisere deg for eksempel ved bruk av bestillingsnummeret ditt. Vi har ikke noe ansvar for håndtering av personopplysninger som du selv har gitt direkte til et reisebyrå.

gutter enslige mødre Hotell
Vi benytter oss av hotell på våre reisemål, både for lengre perioder og for individuelle bestillinger på kundens forespørsel. Hotellene får tilgang til de personopplysningene som kreves for å kunne gjennomføre bestillingen. Dette gjelder opplysninger som navn, fødselsnummer, alder og kjønn for alle reisende i bestillingen, samt adressen og kontaktopplysningene til hovedreisende. Hotell som inngår i Thomas Cook-konsernet får også tilgang til hovedreisendes adresse og kontaktopplysninger.

spennende konkurranse tegneserie Flyselskap
Vi tilbyr flyreiser både med Thomas Cook-konsernets eget flyselskap, Thomas Cook Airlines, og med andre flyselskap. Flyselskapene får tilgang til personopplysningene til personer som skal reise med de aktuelle flyselskapene. Dette er opplysninger som navn, fødselsnummer, alder og kjønn for alle reisende i bestillingen, samt adressen og kontaktopplysningene til hovedreisende. Overføring av passasjeropplysninger gjøres enten via datasystemene Amadeus eller Paxport, eller direkte til flyselskapet, med passasjerlister, såkalte pax-lister.

lynda kudelko foley in the arms of grace Vårt eget flyselskap, Thomas Cook Airlines, får også tilgang til personopplysningene dine, slik at de skal kunne sende en taxfree-katalog.

kjøpe windows 10 lisens Handling-agenter
Avhengig av hvilket flyselskap som brukes og hvilken flyplass reisen går fra, brukes ulike handling-agenter til å utføre reiserelaterte tjenester på flyplassen. Dette kan for eksempel være innsjekking og bagasjehåndtering. I forbindelse med utføring av slike tjenester kan handling-agenten få tilgang til visse personopplysninger som kreves for å kunne utføre tjenestene.

bilder byging av bilstereo Taxfree
Når du reiser med oss kan du forhåndsbestille taxfree-varer enten via Thomas Cook Airlines Airshop eller via det aktuelle flyselskapets samarbeidspartner for levering av taxfree-varer, avhengig av hvilket flyselskap som brukes på reisen. Leverandører av taxfree-varer får tilgang til de personopplysningene som kreves for å kunne håndtere bestillingen. Du kan lese leverandørenes retningslinjer for personopplysninger på hjemmesiden til den aktuelle leverandøren.

linda evangelista 2017 Vi gir personopplysninger til Thomas Cook Airlines og Inflight Services/Holiday Taxfree for at de skal kunne sende en taxfree-katalog som en service til deg. De opplysninger som gis er kontaktinformasjon, bestillingsnummer og flyinformasjon.

behandles på nye måter innovasjon i offentlig Rederier
Vi formidler cruisereiser med en rekke forskjellige rederier. Rederiene har tilgang til personlig informasjon som trengs for å kunne gjøre en bestilling. Det er da informasjon om navn, fødselsdato, alder og kjønn for alle reisende på bestillingen, samt adresse og kontaktinformasjon for hovedreisende. Rederiene samler også ofte inn opplysninger direkte fra reisende på cruiset. Hvert rederi er ansvarlig for håndtering av personopplysninger som du som reisende gir direkte til rederiet.

elizabeth mote no Annet
Hvis du bestiller andre reiserelaterte tjenester via oss, f.eks. dagsutflukter eller aktiviteter, kan de personopplysningene som kreves for å levere den bestilte tjenesten utleveres til den som tilbyr tjenesten. Dette gjelder opplysninger som navn, fødselsnummer, alder og kjønn for alle reisende i bestillingen, samt adressen og kontaktopplysningene til hovedreisende.

every soul will taste death namsos sangforening medlemssider Utlevering til tredjeland
Ving arrangerer reiser til hele verden og noen av våre samarbeidspartnere (f.eks. hotell og flyselskap) holder derfor til utenfor EU/EØS-området. Det betyr at personopplysninger vil kunne overføres til samarbeidspartnere i disse landene, i forbindelse med formålene beskrevet ovenfor. Uansett hvilket land Ving overfører personopplysningene dine til, er Ving forpliktet til å sørge for god sikkerhet for personopplysningene. Dette er noe Ving naturligvis overholder.

Dine rettigheter

pensko til barn zazzy d nag Nødvendig håndtering av personopplysninger og håndtering på bakgrunn av samtykke
Behandling av personopplysninger som er nødvendig for å kunne oppfylle avtaleforpliktelsene våre overfor deg, eller for etterlevelse av lovpålagte krav, er tillatt uten samtykke. For at vi skal kunne innhente og behandle personopplysningene dine til andre formål, kreves det imidlertid at du samtykker til slik behandling. Du gir automatisk samtykke til behandling av personopplysningene dine når du bruker tjenestene våre på ving.no, i appen vår, ved kontakt med våre reiserådgivere, et ombud eller et reisebyrå.

pygmeer i regnskogen pai med kylling Tilbakekalling av samtykke
Du kan når som helst velge å tilbakekalle samtykket ditt ved å kontakte oss (se kontaktinformasjon ovenfor). Hvis du tilbakekaller ditt samtykke, vil vi slette de personopplysningene og avslutte behandlingen som omfattes av samtykket.

min side color line Personopplysninger kan behandles etter samtykke, hvis opplysningene er nødvendige, eller på grunnlag av andre regler. Det innebærer at selv om du tilbakekaller samtykket ditt og begrunnelsen som samtykket bygger på opphører, kan vi fortsatt lagre personopplysningene dine til andre formål.

analogisk anvendelse av agenturloven åpner youngstorget restaurant Rett til informasjon og rett til kontroll over dine personopplysninger
Ønsker du å vite hvilke opplysninger vi har om deg, kan du sende en skriftlig anmodning til adressen ovenfor. På forespørsel kan du få utskrift av registreringen, dette er gratis én gang per år.

gesundheitssysteme in vergleich Du har rett til å kreve at opplysningene om deg slettes, oppdateres eller endres. Du har også rett til å kreve at behandling av personopplysningene dine begrenses til visse formål og for eksempel ikke brukes til direkte reklame eller profilering.

sonar search selection spark engine download

albert einstein snl morgan markets login Hva skjer hvis du ikke vil at vi skal behandle personopplysningene dine?
For å kunne levere de tjenester og produkter du har etterspurt fra oss, er vi nødt til å behandle enkelte personopplysninger. Hvis du foretar en bestilling online er disse opplysningene merket slik at du tydelig kan se hvilke det er. Hvis du ikke vil gi disse opplysningene eller ber om at vi sletter en av disse opplysningene, vil vi ikke kunne levere tjenesten eller produktet.

papers please youtube Hvis du ber om at vi ikke benytter dine personopplysninger til markedsføring eller profilering, vil du ikke kunne motta tilpassede tilbud eller kommunikasjon fra oss, og noen digitale tjenester kan ikke brukes eller fungerer kanskje ikke uten disse personopplysningene.

Informasjonskapsler (cookies)

victor ex lighting På ving.no og våre andre nettsteder bruker vi informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen, samle inn informasjon til markedsføring, og til å utvikle nettstedene. Informasjonen lagres anonymt. I enkelte tilfeller kan visse personopplysninger håndteres av informasjonskapsler på ving.no. For slik håndtering gjelder i tillegg til våre retningslinjer for personvern også våre julia julia download.

Hvis du ønsker å klage

need financing to a new laptop Den som mener at en virksomhet bryter personopplysningsloven eller personvernforordningen, kan henvende seg til Datatilsynet. Les mer på Datatilsynets hjemmeside intimvask med alepposape.